Zelf varen

 

Als u zelf met uw vrienden of familie de omgeving in en rond Abcoude wild verkennen met een boot, is dit het ideale bootje om te huren. U kunt er een picknickmand bij bestellen samengesteld door hotel boutique De Witte Dame. Of u kunt uw eigen versnaperingen meebrengen. De boot dient minimaal twee uur te worden gehuurd en er dient een borg betaald te worden. De boot is voorzien van luxe kussens en een stuurwiel. De boot is voor maximaal 6 personen bestemd.

 

Het is mogelijk de boot te huren per dag deel of per dag. Uiteraard zijn andere opties bespreekbaar. 

 

dagdeel tijdsduur maandag-vrijdag weekend en feestdagen
ochtend 9:00 - 13:00  100 euro 125 euro
middag 13:30 - 17:30 150 euro 175 euro
avond* 18:00 - 21:30 100 euro 125 euro
 dag 9:00 - 17:30 200 euro  225 euro

 

*de duur van de avondhuur is afhankelijk van de zonsondergang. Bij een kortere tijd, geldt dan ook een aangepast avondtarief. 

 

De huurprijzen zijn inclusief voldoende brandstof en er zijn gratis zwemvesten die u mag gebruiken indien gewenst. Wij adviseren u graag bij het uitstippelen van een leuke vaarroute.
Voor het varen met de boot is geen vaarbewijs vereist. Uiteraard geven wij u graag een instructie over het gebruik. Verhuur is uitsluitend aan personen boven de 18 jaar en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Borgstelling:
Bij het huren van een boot bent u verplicht vooraf een borgstelling te betalen van € 150,00. Dit kan alleen cash worden voldaan! In geval van schade is dit uw eigen risico. Indien er geen schade is geconstateerd, wordt dit bedrag direct terug gegeven.